Via de website en binnenkort een nieuwsbrief informeren wij graag alle buurtbewoners en omliggende bedrijven van Martal Bedrijvencentrum omtrent onze toekomstige plannen en voortgang van de werkzaamheden op de site.

Martal Bedrijvencentrum, vernoemd naar het voormalige houtimportbedrijf, zal tal van bedrijven ruimte bieden om te ondernemen met een focus op bouwactiviteiten. In drie fasen worden uiteindelijk vijf indrukwekkende bedrijfsverzamelgebouwen opgetrokken, goed voor in totaal 90 kwalitatief hoogstaande KMO-units, complementaire kantoren en showrooms. In de keuze van inrichting en ontwerp van de site trachten we zoveel als mogelijk rekening te houden met alle omgevingsfactoren. 

Recent werden alle buurtbewoners uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek om het project toe te lichten. Wij danken iedereen die hierop ingegaan is voor de constructieve bijeenkomsten en nodigen ook graag nog iedereen uit die niet aanwezig kon zijn om met ons kennis te maken. Je kan ons eenvoudig bereiken via een mailtje naar info@martal-bedrijvencentrum.be.